Workshop sportfotografie Het Mozaïek

Op donderdag 19 september gingen de groepen 7 en 8 van Basisschool Het Mozaïek aan de slag met Sportfotografie. Dit in het verlengde van het thema van De Kinderboekenweek, Sport en Spel met als motto: Klaar voor de start!

Langs de lijn

De leerlingen kropen gedurende deze workshop in de huid van de sportjournalist en sportfotograaf. Dat begon met een oefening waarbij in een sport moest worden uitgebeeld. Daarna mocht een ‘mind map’ worden gemaakt waarin ook zelfbedachte sporten konden worden opgenomen.

Praktijk

Met behulp van opdrachtkaarten kwamen verschillende fotografiedisciplines aan bod, zoals beweging, van bovenaf, etc. Daarna moesten de 2 beste foto’s worden gekozen en werd de leerlingen gevraagd een korte presentatie te houden waarin ze o.a. moesten vertellen over de manier van werken.

Tags:


Over deze Cultuurheld

De laatste jaren is Kim als zelfstandige betrokken geweest bij Cultuurhelden in de rollen van mediadocent, kunstcoach en projectcoördinator. Sinds november 2016 werkt ze bij DOK als adviseur kunst- en cultuureducatie met het specialisme media. Ze zet zich hierbij nog steeds in voor Cultuurhelden, en ook voor KUNSTklik. Kim is ervan overtuigd dat deelname aan kunstzinnige en culturele activiteiten van belang is voor de identiteit- en burgerschapvorming van een individu.Reacties niet toegestaan

Naar boven ↑
 • Over Cultuurhelden

  Cultuurhelden zijn de creatieve vormgevers van Cultuureducatie met Kwaliteit in Delft.

  Weten hoe dat in de praktijk werkt? Neem contact op met Janneke Baken door te mailen naar j.baken@dok.info of bel  015 – 212 34 50.

 • Nieuwsbrief

  * Verplicht veld
 • De Cultuurhelden nieuwsbrief ontvang je 4 x per jaar. We delen je gegevens nooit met anderen en afmelden is altijd mogelijk.

 • Volg ons

 • Cultuurpartners

  Cultuurhelden wordt gefinancierd door het Fonds Cultuurparticipatie en de Gemeente Delft en uitgevoerd door DOK.