Gepubliceerd op 1 december 2013 | door Ann Meijer

Openingsfilm Cultuur in Beeld 2013

‘De wereld verandert. De cultuursector verandert. Maatschappelijke en economische ontwikkelingen zorgen voor een nieuwe relatie tussen kunst, cultuur en samenleving. Deze tijd vraagt om onverwachte samenwerkingsverbanden, nieuwe perspectieven en de creativiteit van autonome denkers om hieraan richting te geven’.

Op 25 november 2013 organiseerde het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap de derde editie van Cultuur in Beeld. Deze film werd in opdracht van het ministerie en &MAES gemaakt door Sir Moving Images en Public Cinema

 

Tags:


Over deze Cultuurheld

Ann is sr. adviseur voor Cultuureducatie met Kwaliteit. Ze werkte jarenlang als theaterdocent, ontwikkelde en begeleidde kunsteducatieve onderwijsprojecten in binnen-en buitenland. Ann maakte studie van meervoudige intelligentie en creativiteitsontwikkeling. Ze maakt vertalingen naar de praktijk; verbindend, verbredend, verdiepend. Daarnaast heeft ze een theateropleiding en een Master Interdisciplinaire Kunsteducatie afgerond. Ze is bevlogen, enthousiast en ervaren.Reacties niet toegestaan

Naar boven ↑
 • Over Cultuurhelden

  Cultuurhelden zijn de creatieve vormgevers van Cultuureducatie met Kwaliteit in Delft.

  Weten hoe dat in de praktijk werkt? Neem contact op met Janneke Baken door te mailen naar j.baken@dok.info of bel  015 – 212 34 50.

 • Nieuwsbrief

  * Verplicht veld
 • De Cultuurhelden nieuwsbrief ontvang je 4 x per jaar. We delen je gegevens nooit met anderen en afmelden is altijd mogelijk.

 • Volg ons

 • Cultuurpartners

  Cultuurhelden wordt gefinancierd door het Fonds Cultuurparticipatie en de Gemeente Delft en uitgevoerd door DOK.