Verhalen over Duurzaamheid

Vier mooie, inspirerende verhalen over duurzaamheid geschreven door leerlingen uit groep 8 van De Bonte Pael. ‘Recycle Stad’ van Edie, ‘Glas’ van Marcha, ‘Een Kijkje in de Toekomst’ van Darya en ‘De Plantenoorlog’ door Rafael.

Recylce-Stad

 

Glas

 

 

Een-kijkje-in-de-toekomst

 

 

De-Plantenoorlog

Tags: ,


Over deze Cultuurheld

Voor Carine stond tijdens haar academie periode al vast dat ze ook het onderwijs in wilde. Alleen op een atelier zitten moest gecombineerd worden met lesgeven aan kinderen en later ook volwassenen. In 1997 is begon ze bij De VAK, centrum voor de kunsten. Bij DOK werkt ze nu als adviseur kunst – en cultuureducatie. Het schrijven van lessen en het uitvoeren gaan nu hand in hand voor de projecten van Cultuureducatie met kwaliteit. De wisselwerking tussen onderwijs en kunstenaarschap heeft zijn balans gevonden en vullen elkaar aan. Een roze olifant met 6 poten van een 4 jarige geeft haar de inspiratie voor haar eigen werk.Reacties niet toegestaan

Naar boven ↑
 • Over Cultuurhelden

  Cultuurhelden zijn de creatieve vormgevers van Cultuureducatie met Kwaliteit in Delft.

  Weten hoe dat in de praktijk werkt? Neem contact op met Janneke Baken door te mailen naar j.baken@dok.info of bel  015 – 212 34 50.

 • Nieuwsbrief

  * Verplicht veld
 • De Cultuurhelden nieuwsbrief ontvang je 4 x per jaar. We delen je gegevens nooit met anderen en afmelden is altijd mogelijk.

 • Volg ons

 • Cultuurpartners

  Cultuurhelden wordt gefinancierd door het Fonds Cultuurparticipatie en de Gemeente Delft en uitgevoerd door DOK.