Team Max Havelaarschool ervaart werkwijze Cultuurhelden

Op 17 oktober 2014 gingen de leerkrachten een hele dag aan de slag. Met de geschiedenis van de Delftse Stadsbrand en werk van de Delftse kunstenaars Jan Schoonhoven en Bram Bogart als inspiratiebron maakten zij bewegingscomposities, abstracte werken en stop-motion films.  Een dag vol experimenten in woord en beeld; een verkenning van mogelijkheden en zeggingskracht van bewegingsstructuren, licht en schaduw, ritme en structuur.

Foto’s door: Marco Zwinkels
Inspiratiedag onder leiding van: Pieter Mols, Pieter Schmits, Peet van Duijnhoven. Janine Schott, Kim Schonewille en Hilke Zoontjens.

Tags: ,


Over deze Cultuurheld

Marja van Rossum is Cultuurheld. En kinderfilosoof, docent creatief schrijven, ontwerper van projecten en lesmateriaal, trainer, coach, schrijver, denker, dichter, hondenliefhebber, moeder, bruggenbouwer, procesbegeleider &. Maar hoeveel rollen ze ook heeft, waar ze ook mee bezig is, er is altijd één grote gemene deler. Of twee, om eerlijk te zijn. Deze cultuurheld zit barstensvol enthousiasme en gaat voor kwaliteit.Reacties niet toegestaan

Naar boven ↑
 • Over Cultuurhelden

  Cultuurhelden zijn de creatieve vormgevers van Cultuureducatie met Kwaliteit in Delft.

  Weten hoe dat in de praktijk werkt? Neem contact op met Janneke Baken door te mailen naar j.baken@dok.info of bel  015 – 212 34 50.

 • Nieuwsbrief

  * Verplicht veld
 • De Cultuurhelden nieuwsbrief ontvang je 4 x per jaar. We delen je gegevens nooit met anderen en afmelden is altijd mogelijk.

 • Volg ons

 • Cultuurpartners

  Cultuurhelden wordt gefinancierd door het Fonds Cultuurparticipatie en de Gemeente Delft en uitgevoerd door DOK.