Impressie

Gepubliceerd op 8 april 2016 | door Adrianne van Peet

Kuvo Blok 3 – februari 2016

Basisschool het Mozaïek heeft in een blok kunstzinnige vorming een prototype gemaakt van een zeepkist. Deze zeepkist wordt in het volgende blok echt op maat gemaakt.

In de lessen is onderzoek gedaan naar “rollen” en hoe je een voorwerp maakt wat rolt. Daarna is dit in de praktijk uitgewerkt. Er is gewerkt met kosteloos materiaal, om onderzoek en creativiteit te stimuleren.

Fotografie: Brigitte Oostvogels, Jolanda ‘s Gravemade en Trudy Genuit.

Tags: , ,


Over deze Cultuurheld

Adrianne van Peet is afgestudeerd aan de HBO Jeugdwelzijnswerk, waarbij zij opgeleid is om het creatieve werken en denken te gebruiken om kinderen verder te helpen in hun ontwikkeling. Ze heeft een aantal bijscholingen gevolgd op het gebied van dans en creatieve handvaardigheid. Werkzaam als onderwijsassistente bij basisschool het Mozaiek. Neemt deel aan het leerteam Kunstzinnige Vorming van de school. In haar vrije tijd is Adrianne graag bezig met tekenen, schilderen of andere creatieve uitingen. Zij vindt het belangrijk dat kinderen naast hun cognitie ook hun creatieve talenten ontwikkelen om zo naast het plezier ook meer balans in de ontwikkeling te brengen.Reacties niet toegestaan

Naar boven ↑
 • Over Cultuurhelden

  Cultuurhelden zijn de creatieve vormgevers van Cultuureducatie met Kwaliteit in Delft.

  Weten hoe dat in de praktijk werkt? Neem contact op met Janneke Baken door te mailen naar j.baken@dok.info of bel  015 – 212 34 50.

 • Nieuwsbrief

  * Verplicht veld
 • De Cultuurhelden nieuwsbrief ontvang je 4 x per jaar. We delen je gegevens nooit met anderen en afmelden is altijd mogelijk.

 • Volg ons

 • Cultuurpartners

  Cultuurhelden wordt gefinancierd door het Fonds Cultuurparticipatie en de Gemeente Delft en uitgevoerd door DOK.