Beeldreportage 3 jaar Cultuurhelden

Donderdag 17 november 2016 was de feestelijke viering van 3 jaar Cultuurhelden in Theater de Veste in Delft. Leerkrachten, directeuren, kunstdocenten en educatiemedewerkers deelden hun ervaringen en namen deel aan workshops. Speciale gasten waren Patrick Donath van de Vrije Denkers en Wethouder Ferrie Förster, die Het Grote Cultuurheldenboek overhandigde aan de Cultuurhelden-scholen.

Hier een beeldverslag voor een impressie. Fotografie door Kim Schonewille en Wolf Brinkman.


Over deze Cultuurheld

Miriam is teamleider kunst- en cultuureducatie bij DOK. De eerste periode van Cultuurhelden leidde ze als projectleider het programma in goede banen en zorgde voor een heldere vertaling van de wensen van de Delftse scholen in passende trajecten. Haar drijfveer is om het creatieve vermogen van kinderen aan te boren en te vergroten door op school ruimte te maken voor onderzoek, experiment en het creatief proces.Reacties niet toegestaan

Naar boven ↑
 • Over Cultuurhelden

  Cultuurhelden zijn de creatieve vormgevers van Cultuureducatie met Kwaliteit in Delft.

  Weten hoe dat in de praktijk werkt? Bekijk de video-impressie of bel 0642653112.

 • Nieuwsbrief

  * Verplicht veld
 • De Cultuurhelden nieuwsbrief ontvang je 4 x per jaar. We delen je gegevens nooit met anderen en afmelden is altijd mogelijk.

 • Volg ons

 • Cultuurpartners

  Cultuurhelden wordt gefinancierd door het Fonds Cultuurparticipatie en de Gemeente Delft en uitgevoerd door DOK.