Nieuws

Gepubliceerd op 19 juli 2018 | door Janneke Baken

Bedankt voor de mooie samenwerking in schooljaar 2017-2018!

We willen iedereen met wie we het afgelopen schooljaar samengewerkt hebben enorm bedanken voor weer een jaar vol van mooie acties op de scholen, volle inzet vanuit alle verschillende hoeken en veel inspirerende momenten.
We hopen dat jullie ook genoten hebben van het harde werken en nu lekker uit kunnen rusten om daarna samen weer fris van start te gaan!

Veel groeten namens het hele team Cultuurhelden


Over deze Cultuurheld

Projectleider Cultuurhelden. In 2002 studeerde ik af aan de Willem de Kooning Academie in audiovisuele vormgeving terwijl ik muziek maakte en de poppodia bestormde met de The Riplets. Ik ben onder meer werkzaam geweest als projectleider educatie, als hoofd van popcentrum de Popcentrale in Dordrecht en als programmaleider Kunst & Design en Muziek bij ToBe Cultuurcentrum in het Energiehuis, ook in Dordrecht. Ik ontwikkelde en organiseerde cursusaanbod, en activiteiten en educatieprojecten voor met name kinderen en jongeren. Daarbij werkte ik nauw samen met collega-programmaleiders van andere disciplines, met docenten, de afdeling Onderwijs, zorginstellingen, scholen en culturele instellingen. In juli 2017 ben ik afgestudeerd aan de Master Education in Arts aan het Piet Zwart Institute in Rotterdam op een onderzoek naar betekenisvol kunstonderwijs. Ik hoop docenten, scholen, subsidiënten en partners te overtuigen van het belang van wat Cultuurhelden te bieden heeft!Reacties niet toegestaan

Naar boven ↑
 • Over Cultuurhelden

  Cultuurhelden zijn de creatieve vormgevers van Cultuureducatie met Kwaliteit in Delft.

  Weten hoe dat in de praktijk werkt? Bekijk de video-impressie of bel 015 – 212 34 50.

 • Nieuwsbrief

  * Verplicht veld
 • De Cultuurhelden nieuwsbrief ontvang je 4 x per jaar. We delen je gegevens nooit met anderen en afmelden is altijd mogelijk.

 • Volg ons

 • Cultuurpartners

  Cultuurhelden wordt gefinancierd door het Fonds Cultuurparticipatie en de Gemeente Delft en uitgevoerd door DOK.